Etusivu  Juhlaetiketti  Haluatko mukaan?  Galleria  Q&A

The key to our secret society


Seuraavat juhlat:

SANCTUM Eyes Wide Shut | 29.1.2022 | Turku

Eyes Wide Shut -teemajuhlissa sukelletaan syvälle ews:än mystiseen maailmaan elegantissa ympäristössä. Tilaisuus henkii glamouria, iltapukujen loistoa, shampanjaa sekä herrasmiesmäistä käyttäytymistä.

Juhlatunnelmaa luovat kuumat teatraaliset esitykset, upea juhlatila sekä juhlan teema, joka kantaa alusta loppuun. Juhlatilasta löytyy myös "private room", joka on pieni tila, jossa voi halutessaan piipahtaa, mikäli haluaa pienen yksityisen hetken muiden silmiltä piilossa. "Private room" on vapaasti käytettävissä juhlien ajan.

Juhlat alkavat klo 20.30 ja valomerkki tulee klo 2.00. Juhlaperinteen mukaisesti tarkka sijainti ja sisäänpääsyn tunnussana toimitetaan juhlapäivän aamuna.

SANCTUM Fifty Shades of Grey | 12.3.2022 | Turku

Fifty Shades of Grey -teemajuhlissa astutaan BDSM-henkiseen viettelyksen pauloihin. Tilaisuus henkii eroottista glamouria kinky-twistillä. Juhlien tunnelmaa luovat muun muassa eroottiset teatteriesitykset, private room, piiskauspiste, upea juhlatila sekä kutkuttava juhlateema.

Miesten pukukoodina on tumma puku, kauluspaita sekä solmio tai rusetti. Naisten pukukoodi: iltapuku, cocktail-mekko tai muu teemaan sopiva eroottinen asu. Myös kinky-henkinen rekvisiitta kuten kaulapanta ja kahleet sopivat hyvin teemaan. Juhlien aikana voi haluttaessa keventää vaatetusta. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin.

Juhlat alkavat klo 20.30 ja valomerkki tulee klo 2.00. Tarkka sijainti toimitetaan juhlapäivän aamuna. Lokaatio on Turun keskustan tuntumassa.

Huomioimme, että ikä- ja sukupuolijakauma on kutakuinkin balanssissa. Juhlat soveltuvat seksuaalisesti uteliaille aikuisille, jotka nauttivat "kinkyllä maustetuista" teemajuhlista.

Lisätietoa saa sähköpostitse.

Haluatko mukaan? Toimi näin:

1) Tutustu ensin huolella näihin sivuihimme, niin saat juhliin liittyvät oleelliset tiedot.


2) Lähetä viesti sähköpostitse sanctumball@gmail.com. Kerro siinä ainakin seuraavat asiat:


- olisitko tulossa mukaan yksin miehenä, yksin naisena, pariskuntana vai isomassa porukassa


- *nimimerkki ja ikä sekä liitä mukaan valokuva, jossa pidät kädessäsi paperia, johon on kirjoitettu tämän päivän päivämäärä. Valokuvassa riittää, että kasvot näkyvät nenästä alaspäin. Oleellista on, että voimme todentaa hakemuksen olevan aito.


- kerro miksi haluat mukaan


Pyrimme painottamaan sitä, että ikä- ja sukupuolijakauma on kutakuinkin balanssissa.


*Tiedot ovat vain ylläpitäjille aitouden ja täysi-ikäisyyden varmistamista varten. Näin feikki-profiilit ja mahdolliset häirikkötapaukset saadaan suodatettua jo alkuvaiheessa pois. SANCTUM ei jaa mitään tietoja kolmansille osapuolille. IKINÄ.