Etusivu  Juhlaetiketti  Haluatko mukaan?  Galleria  Q&A

The Key to our Secret Society.

Tietoa tulevista juhlista saat parhaiten tilaamalla uutiskirjeen TÄSTÄ.Seuraavat juhlat:

Fifty Shades of Grey | 31.8.2024 | Tampere

Astu sisään Fifty Shades of Grey -teemajuhlaan, jossa intohimo ja salaperäisyys kohtaavat ja väripaletin eri sävyt hehkuvat elegantisti, luoden lumoavan tunnelman. Koko ilta on täydennetty ripauksella kinky-twistiä ja luvassa onkin iltama täynnä kiehtovia hetkiä.

Juhlatunnelmaa luovat muun muassa kuumat teatraaliset esitykset, dungeon-varusteltu juhlatila, josta löytyy mm. krossi, pukki ja keinu sekä kihelmöivä juhlateema.

JUHLATILAN FASILITEETIT

- Dungeon -henkisiä "playgroundeja" kinky-twististen fantasioiden toteuttamiseen

- Poreamme, suihku, sauna ja pyyhkeet

- Lukittavat kaapit arvotavaroille

- Tila on erinomaisesti optimoitu eroottisten mielihyvähetkien toteuttamiseen

Miesten pukukoodina on tumma puku tai muu tyylikäs pukeutuminen, kuten suorat housut, kauluspaita, solmio tai rusetti sekä puvun takki tms. Naisten pukukoodi: Illan teemaan sopiva eroottinen/kinky-henkinen asu (esim. nahkahame), sensuelli alusasu pikkumusta tms. Myös kaikki kinky-henkinen rekvisiitta kuten kaulapanta, kahleet, harness -valjaat, ketjut jne. täydentävät erinomaisesti asua. Juhlien aikana voi haluttaessa keventää vaatetusta. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin.

Tarjoilut: Pientä purtavaa sekä juomaa. Ei omia juomia mukaan.

"Luotatko minuun?” kysyy Christian Grey hopeanharmaa silkkisolmio kädessään. ”Laita kätesi yhteen...”

Illan aikana voi nautinto koostua kinky-leikeistä, kiehtovasta katselusta, mielenkiintoisista keskusteluista ja niille, jotka haluavat, myös rohkeammista mielihyvähetkistä. Ekshibitionismin toteuttaminen on koko tilassa sallittua.

Juhlat alkavat klo 20.00 ja valomerkki tulee klo 01.30. Tarkka sijainti toimitetaan juhlapäivän aamuna. Lokaatio sijaistee Tampereen Hakametsän nurkilla. Juhlat soveltuvat seksuaalisesti uteliaille aikuisille, jotka nauttivat "kinkyllä maustetuista" teemajuhlista.

Lisätietoa saa sähköpostitse. Lämpimästi tervetuloa!

Eyes Wide Shut | 21.9.2024 | Turku

Oletko haaveillut eroottisista juhlista, missä voit turvallisesti toteuttaa omia fantasioitasi silmänaamion suojassa?

SANCTUM Eyes Wide Shut -teemajuhlissa sukelletaan syvälle ews:än mystiseen maailmaan elegantissa ympäristössä. Illan kulkua siivittävät kuumat teatraaliset esitykset, jotka intiimissä juhlatilassa voi nähdä, kokea, kuulla ja tuntea kaikilla aisteilla.

Upeasta juhlatilasta löytyy myös "private room", joka on pieni tila, jossa voi halutessa piipahtaa, mikäli haluaa pienen yksityisen hetken muiden silmiltä piilossa. Private roomissa on queen-size runkopatjavuode, suihku ja pyyhkeet talon puolesta. Juhlatila sijaitsee aivan Turun ydinkeskustan tuntumassa.

"I have seen one or two things in my life but never, never anything like this."

-Nick Nightingale, Eyes Wide Shut

Miesten pukukoodina on tyylikäs pukeutuminen, kuten suorat housut, liivi, kauluspaita, solmio tai rusetti sekä puvun takki tms. Naisten pukukoodissa korostuu juhlava pukeutuminen, kuten pikkumusta, iltapuku tai housupuku. Myös sensuelli alusasu on naisille sopiva vaihtoehto. Juhlien aikana voi haluttaessa myös keventää vaatetusta. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin. Musta hupullinen viitta sopii myös hyvin teemaan.

Tarjoilut: Pientä naposteltavaa sekä juomaa. Ei omia juomia mukaan.

Juhlat alkavat klo 20.30 ja valomerkki tulee klo 2.00. Juhlaperinteen mukaisesti tarkka sijainti ja sisäänpääsyn tunnussana toimitetaan juhlapäivän aamuna.

Juhlat soveltuvat seksuaalisesti uteliaille aikuisille, joita puhuttelee eroottisen mystinen tunnelma sekä juhlapukeutuminen.

Astu yhden illan ajaksi toiseen ulottuvuuteen, missä arjen rutiinit jäävät taakse ja edessäsi on mahdollisuus kokea jotain aivan uutta, kiehtovaa ja jännittävää. Lisätietoa saa sähköpostitse. Lämpimästi tervetuloa!

Hotel of Sexual Overdose | 7.12. | Naantali

Astu sisään 160 m2 hotellisviittiin, jossa aistikas lataus on käsinkosketeltavaa. Viettelyksen ja eroottisen tunnelman pauloihin johdattelee sensuelli valaistus, eroottiset esitykset sekä neljä eri kutkuttavaa teema-huonetta:

1. Kinky ⛓️

- kinky-fantasioiden toteuttamiseen tarkoitettu huone

- varustelu; krossi, kahleet, king-size sänky, muutamat piiskat (haluttaessa voi tuoda mukanaan myös omat suosikkiraipat)2. Exhibitionism 👓

- tässä huoneessa ovi on auki koko illan

- varustelu: king-size sänky3. Ladies Room 👠

- huone varattu vain vulvallisille

- varustelu: king-size sänky

- huoneen ovi on kiinni4. Red Room 💄

- täysin punaiseksi valaistu yksityinen huone

- varustelu: 1,6x2m lateksipatja

- huoneen ovi on kiinniTilasta löytyy myös suihku. Illan aikana voi nautinto koostua kiehtovasta katselusta, mielenkiintoisista keskusteluista ja niille, jotka haluavat, myös rohkeammista mielihyvähetkistä. Ekshibitionismin toteuttaminen on koko tilassa sallittua.

Pukukoodi: Miesten pukukoodina on tumma puku tai muu tyylikäs pukeutuminen, kuten suorat housut, liivi, kauluspaita, solmio tai rusetti sekä puvun takki tms. Naisten pukukoodissa korostuu juhlava pukeutuminen, kuten pikkumusta, iltapuku tai housupuku. Myös sensuelli alusasu on naisille sopiva vaihtoehto. Juhlien aikana vaatetusta voi halutessaan keventää. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin, ja juhlien teeman mukaan asustetta voi täydentää sopivalla rekvisiitalla.

Juhlat alkavat klo 20 ja valomerkki tulee klo 01.30. Juhlaperinteen mukaisesti tarkka sijainti ja sisäänpääsyn tunnussana toimitetaan juhlapäivän aamuna. Saavutettavuus on joukkoliikenteellä Föli-alueen sisällä hyvä.

Ulkopaikkakuntalaiset huom! Yöpymismahdollisuuksista hotellissa voi tiedustella tarkemmin erikseen.

Lisätietoa saa sähköpostitse. Lämpimästi tervetuloa!

Haluatko mukaan? Toimi näin:

1) Tutustu ensin huolella näihin sivuihimme, niin saat juhliin liittyvät oleelliset tiedot.


2) Lähetä viesti sähköpostitse sanctumball@gmail.com. Kerro siinä ainakin seuraavat asiat:


- olisitko tulossa mukaan yksin miehenä, yksin naisena, muunsukupuolisena, pariskuntana vai isomassa porukassa.


- *nimimerkki ja ikä sekä liitä mukaan valokuva, jossa pidät kädessäsi paperia, johon on kirjoitettu tämän päivän päivämäärä. Valokuvassa riittää, että kasvot näkyvät nenästä alaspäin. Oleellista on, että voimme todentaa viestin olevan aito.


- kerro lyhyesti millaisia toiveita ja odotuksia sinulla on illasta


-Kerro myös haluttaessa, mistä kuulit SANCTUM-juhlista.


Pyrimme painottamaan sitä, että ikä- ja sukupuolijakauma on kutakuinkin balanssissa.


Kokemusta ei voi luoda. Se pitää kokea.


*Tiedot ovat vain ylläpitäjille aitouden ja täysi-ikäisyyden varmistamista varten. Näin feikki-profiilit ja mahdolliset häirikkötapaukset saadaan suodatettua jo alkuvaiheessa pois. SANCTUM ei jaa mitään tietoja kolmansille osapuolille. IKINÄ.