Etusivu  Juhlaetiketti  Haluatko mukaan?  Galleria  Q&A

Exclusive black-tie erotic Masquerades


SANCTUM-juhlien aistillinen tunnelma rakentuu eroottisista teatteriesityksistä, elegantista juhlatilasta sekä samanhenkisen juhlakansan virittämästä ilmapiiristä. Illan ytimessä on juhlateema, esim. "Eyes Wide Shut" tai "Fifty Shades of Grey". Juhlissa yhdistyy glamour, viettelys ja hyvä käyttäytyminen. Juhlat sopivat vapaamielisille henkilöille, jotka arvostavat arvokkaan eleganttia ympäristöä, johon yhdistyy mystinen ja eroottinen lataus.


Juhliin osallistuakseen on oltava täysi-ikäinen. Painotamme tasapainoa ikä- ja sukupuolijakaumassa.


Turvallisempi tila

SANCTUM-juhlissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Meille turvallisempi tila tarkoittaa sitä, että jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumassa ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta, fyysisestä tai verbaalisesta ahdistelusta. Tavoitteenamme on saada jokainen kokemaan olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi. Turvallisemman tilan periaatteen kunnioittaminen on kaikkien osallisten vastuulla. Näin rakennetaan kollektiivisesti yhdenvertainen ja kunnioittava ympäristö.


Mitä juhlissa tapahtuu?

Juhlissa voi ihan vaan katsella esityksiä ja nauttia aistikkaasta tunnelmasta sekä juhlateemasta, tutustua muihin samanhenkisiin aikuisiin tai tehdä lähempää tuttavuutta. Osallistumispakkoa ei missään tapauksessa ole mihinkään vähäpukeisuuteen tai toimintaan. Tilasta riippuen voi private roomissa piipahtaa, mikäli haluaa pienen yksityisen hetken muiden silmiltä piilossa.


Osallistumismaksu

Juhlapaikasta, illan ohjelmasta ja tarjoilusta riippuen osallistumismaksu vaihtelee 35-80 euron välillä. Jos illanvietto keskeytyy oman sopimattoman käytöksen johdosta, ei osallistumismaksua palauteta.


Salassapito

Ilta on yksityinen ja kaikki osallistuvat iltaan anonyymisti. Juhlaan osallistuvien anonymiteettia vaalitaan, eikä ulkopuolisille kerrota ketkä ovat juhlissa olleet. Illassa ei ole sallittua käyttää kameraa tai kännykkää. SANCTUM:in ennalta valittu edustaja voi juhlissa kuvia ottaa, mutta ainoastaan sellaisia tilannekuvia, joista ei kukaan osallistujista ole tunnistettavissa.


Saapuminen

Juhlapaikka on vaihtuva. Saat juhlapäivän aamuna tarkan osoitetiedon. Kaupunki ilmoitetaan jo aiemmin.


Pukeutuminen

Black Tie Masquerade -juhlissa miesten pukukoodina on tumma puku tai muu tyylikäs pukeutuminen, kuten suorat housut, liivi, kauluspaita, solmio tai rusetti sekä puvun takki tms. Naisten pukukoodissa korostuu juhlava pukeutuminen, kuten pikkumusta, iltapuku tai housupuku. Myös sensuelli alusasu on naisille sopiva vaihtoehto. Juhlien aikana vaatetusta voi halutessaan keventää. Silmänaamio kuuluu perinteen mukaisesti pukukoodiin, ja juhlien teeman mukaan asustetta voi täydentää sopivalla rekvisiitalla.


Nautintoaineet

Alkoholinkäytön tulee ehdottomasti olla jokaisella itsellään hallussa. SANCTUM-juhlien henkeen ei kuuluu voimakas humaltuminen. Huumausaineiden käyttö on juhlissa ehdottomasti kielletty


Tavaroiden säilytys ja löytötavarat

Narikka ei ole vartioitu ja emme vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista ja tavaroista. Löytötavaroita voi tiedustella sähköpostilla juhlien jälkeen. Tilan mahdollisista lukittavista kaapeista mainitaan erikseen. Lähetämme juhliin unohtamasi tavaran 2 viikon sisällä postiennakolla, jolloin sinun tarvitsee maksaa lähetyskulut, kun noudat paketin.